Δικαίωμα κάθε λαού είναι να έχει ειρήνη! Τώρα λευτεριά στην Παλαιστίνη! Όλοι οι μαθητές την Τετάρτη 18/10 στις 19.00 στο Σύνταγμα!

Όλες αυτές τις μέρες σε όλο τον κόσμο οι λαοί, από την Αμερική μέχρι το Πακιστάν εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον Παλαιστινιακό λαό. Ενωνόμαστε με όλους τους για το δίκιο, τη λευτεριά, την ειρήνη! Με κάθε τρόπο εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον παλαιστινιακό λαό που μάχεται για το αυτονόητο: να έχει την δική του πατρίδα, όπως κάθε λαός έχει δικαίωμα σε αυτό.

Δεν αντέχουμε άλλο να βλέπουμε εικόνες από όλο τον κόσμο πολέμων, νεκρών, προσφύγων, φρίκης, δυστυχίας, απόγνωσης και καταστροφής. Εμείς θέλουμε να υπάρχει ειρήνη, να ζουν οι λαοί ελεύθεροι και συναδελφωμένοι.

Για αυτό και παίρνουμε τη θέση μας δίπλα στον παλαιστινιακό λαό που αγωνίζεται ενάντια στην παράνομη ισραηλινή κατοχή στην Παλαιστίνη και ευθύνεται για τις δολοφονίες και το δράμα των παλαιστίνιων αλλά την πληρώνει και ο λαός του Ισραήλ. Το να σταματήσει η κατοχή της Παλαιστίνης και να αποκτήσουν οι Παλαιστίνιοι το δικό τους κράτος είναι η μοναδική λύση για να μπει τέλος στον αιματοκύλισμα και τις σφαγές, να μπορέσουν όλοι οι λαοί, Ισραηλινοί και Παλαιστίνιοι να ζήσουν πιο ειρηνικά.

Για αυτό και φωνάζουμε με όλες μας τις δυνάμεις πως δε θέλουμε η χώρα μας να συμμετέχει και σε αυτόν τον πόλεμο, να στηρίζει το σφαγιασμό 2 εκατομμυρίων Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας, στέλνοντας φρεγάτα του Ελληνικού Ναυτικού αλλά και παρέχοντας σειρά διευκολύνσεων στην πολεμική μηχανή των ΗΠΑ και του Ισραήλ.

Το δίκιο θα νικήσει!

Ειρήνη και Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Παίρνουμε τη σωστή μεριά στην ιστορία. Είμαστε με τους λαούς που δοκιμάζονται. Γράφουμε τις δικές μας σελίδες στην ιστορία του τόπου μας με το δικό μας ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ- ΕΙΡΗΝΗ και ΦΙΛΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ!

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας μέσα στα σχολεία μας! Φτιάχνουμε πανό για τον Παλαιστινιακό λαό, σχηματίζουμε συνθήματα με τσάντες για τη λευτεριά της Παλαιστίνης, την ειρήνη, ενάντια στην κατοχή.

Την Τετάρτη στις 19.00 παίρνουμε αποφάσεις μέσα από τα 5μελή και τα 15μελή μας και συμμετέχουμε στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα και πορεία, μαζί με τους εργαζόμενους και τους φοιτητές.

Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας

@mathites.gr

Comments are closed.