Να εξασφαλιστεί ότι όλα τα σχολεία έχουν πετρέλαιο θέρμανσης!

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών μας έχουν γεμίσει οργή! Πολλοί από εμάς ανησυχήσαμε για τους δικούς μας ανθρώπους που ήταν αποκλεισμένοι σε κάποιον από τους «υπερσύγχρονους» δρόμους που μας έχουν φτιάξει, οι περισσότεροι από εμάς ήμασταν αποκλεισμένοι σε σπίτια-παγάκια, αφού για μέρες δεν είχαμε ρεύμα για να ζεσταθούμε, οι δρόμοι είναι ακόμα παγωμένοι και τα δέντρα πεσμένα και ο κατάλογος δεν έχει τέλος. Και ενώ δεν έχουμε ρεύμα ούτε για να ζεσταθούμε το υπουργείο και η κυβέρνηση βγάζουν ανακοινώσεις για εφαρμογή τηλεκπαίδευσης!!!

Ξέρουμε και φοβόμαστε για την κατάσταση που θα αντιμετωπίσουμε με το που ανοίξουν τα σχολεία. Παγωμένες τάξεις, συνωστισμός ενώ η πανδημία καλπάζει και άγχος γιατί οι εξετάσεις έρχονται.

Το λέμε καθαρά ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΣ!

Παίρνουμε την κατάσταση από τώρα στα χέρια μας, αξιοποιούμε την πείρα από τις συλλογικές διαδικασίες, από τις συνεδριάσεις 15μελών και ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ τάξεων και σχολείων που κάναμε τις τελευταίες βδομάδες και απαιτούμε:

  • Να εξασφαλιστεί ότι όλα τα σχολεία έχουν πετρέλαιο θέρμανσης! ΔΕ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΩΡΑ ΣΕ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ!

  • Να δοθεί άμεσα λύση για τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου που κάνουν μάθημα σε κοντέινερ και θα παγώσουν.

  • Να αξιοποιηθούν όλα τα κτήρια του Δήμου και να προσληφθούν καθηγητές για να αραιώσουν τα τμήματα ΤΩΡΑ!

  • Να προσλάβουν προσωπικό καθαριότητας για να καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες στα σχολεία εν μέσω πανδημίας.

  • Να αποσυρθούν τα νομοσχέδια τις κυβερνήσεις που κάνουν το σχολείο μας εξεταστικό κέντρο.

Καλούμε όλα τα 5 μελή και 15μελή να συνεδριάσουν άμεσα με κάθε τρόπο και να προχωρήσουμε σε:

Σε όποιο σχολείο διαπιστώσουμε πρόβλημα άμεσα παίρνουμε αγωνιστικές αποφάσεις και ενημερώνουμε όλους τους μαθητές και τα υπόλοιπα σχολεία!

Συγκέντρωση υπογραφών από μαθητές από όλα τα σχολεία της περιοχής μας με βάση τα παραπάνω αιτήματα ώστε να τα καταθέσουμε ή να τα στείλουμε σε όλους τους υπεύθυνους (Υπουργείο, Δήμο, Διεύθυνση Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης)!

Συμμετέχουμε το Σάββατο 11:30 ώρα στο Σύνταγμα στη Συγκέντρωση Σωματείων εργαζομένων , φοιτητών και μαθητών για μέτρα προστασίας του λαού από τις φυσικές καταστροφές!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΠΑΤΩΝ

Comments are closed.