ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ! ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Καταδικάζουμε την άγρια επίθεση και τον ξυλοδαρμό που δέχθηκαν μέλη Φοιτητικών Συλλόγων, έξω από το 1ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, από φασιστικές ομάδες, περιθωριακά στοιχεία που καμιά σχέση δεν έχουν με εμάς, με το οργανωμένο μαθητικό κίνημα, τις συλλογικές μας διαδικασίες.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τον ρόλο αυτών των ομάδων που σιχαίνονται κάθε έννοια οργάνωσης, αγώνα, συλλογικής διεκδίκησης! Έχουν βάλει πλάτη στις πολιτικές που κάνουν το σχολείο μας χειρότερο, πιο εξοντωτικό, σχολείο-εξεταστικό κέντρο!

Ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτό που τους φοβίζει είναι η δύναμη που έχουμε μέσα από την οργάνωσή μας, τα 5μελή και τα 15μελή μας, το συντονισμένο αγώνα μας με άλλα σχολεία της περιοχής, της πόλης και της χώρας μας! Αυτό που τους φοβίζει είναι ο κοινός αγώνας μαθητών, φοιτητών, εκπαιδευτικών, γονιών!

Τίποτα δεν μας σταματά! Τώρα έχουμε πεισμώσει ακόμη περισσότερο!

Σε αυτά τα περιστατικά απαντάμε με οργάνωση, αλληλεγγύη, συντονισμό! Οργανώνουμε τον αγώνα μας σε κάθε σχολείο και γειτονιά για ένα σχολείο που θα μας μορφώνει πραγματικά και δεν θα μας εξοντώνει!

Δίνουμε την απάντησή μας στους δρόμους!

Στις 7 Οκτώβρη, έναν χρόνο μετά την καταδίκη της ΧΑ ως εγκληματικής, ναζιστικής οργάνωσης, οργανώνουμε ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ!

Όλοι οι δρόμοι καταλήγουν στις 11 Οκτώβρη στους δρόμους, ημέρα που ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ.

Comments are closed.