Σχόλιο της Συντονιστικής επιτροπής μαθητών Νέας Φιλαδέλφειας-Xαλκηδόνας για την επίσκεψη της υπουργού στα δημοτικά της περιοχής μας

Η κ. Κεραμεως αποφάσισε χθες, που μετά από 2 μήνες καραντίνα οι μαθητές δημοτικών και νηπιαγωγείων επεστρεψαν στις αίθουσες, να επισκεφθεί σχολείο του Δήμου μας για να δημιουργήσει εντυπώσεις ότι δήθεν είναι δίπλα στους μαθητές. Για ακόμα μια φορά ήρθε αντιμέτωπη με την δική μας καθημερινότητα, συνωστισμός και έλλειψη μέτρων προστασίας.

Είναι ειρωνία και κοροϊδία από την κυβέρνηση να μας το παίζει αλληλέγγυα! Είναι ντροπη να δείχνει ότι όλα στα σχολεία είναι εντάξει! Εκτός και αν δεν ήταν καλή στο μάθημα των μαθηματικών και μπερδεύει τα δύο μέτρα με τα δύο εκατοστά! Αλλιώς θα καταλάβαινε ότι είναι αδύνατον να τηρηθούν οι αποστάσεις στις σχολικές τάξεις που είναι πολυάριθμες.

Το ξαναλέμε: Επιτέλους πάρτε μέτρα προστασίας! Η κατάσταση που βιώνουμε στη ζωή μας και το σχολείο είναι αποτέλεσμα των δικών σας επιλογών να μας αφήνετε απροστάτευτους και ταυτόχρονα να κάνετε το σχολείο μας χειρότερο.

Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, κάτω από όλες τις συνθήκες για να διεκδικήσουμε ανοιχτά αλλά και ασφαλή σχολεία!

Υ.Γ Στις 21 Γενάρη θα κάνουμε έρανο να μαζέψουμε καμιά κουβέρτα να σας τη στείλουμε! Ελπίζουμε να φτάσει πιο γρήγορα από τα μέτρα προστασίας που καυχιεστε ότι έχετε πάρει!

Συντονιστική επιτροπή Μαθητών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

 

Comments are closed.