Καταγγέλλουμε την άγρια επίθεση που δέχτηκαν σήμερα οι δάσκαλοι και οι καθηγητές μας από τα ΜΑΤ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

Καταγγέλλουμε την άγρια επίθεση που δέχτηκαν σήμερα οι δάσκαλοι και οι καθηγητές μας από τα ΜΑΤ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η μαζική συγκέντρωση των καθηγητών μας ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που επιδιώκει να στείλει χιλιάδες εκπαιδευτικούς στην ανεργία, να τσακίσει το δικαίωμά τους στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, αποδεικνύει ότι ο λαός και η νεολαία δεν κάνουμε βήμα πίσω από τις ανάγκες μας στη μόρφωση και τη ζωή με δικαιώματα!
Δηλώνουμε στην κυβέρνηση για ακόμα μια φορά πως όσο κι αν προσπαθεί, όσο κι αν στέλνει ΜΑΤ να μοιράζουν χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους με ακόμα πιο μαζικές και μαχητικές κινητοποιήσεις για το σχολείο και τη ζωή που μας αξίζει!
Η κυβέρνηση, αλλά και όσοι θέλουν να βάλουν στον «πάγο» τους αγώνες μας, θα πρέπει να έχουν στον νου τους ότι δε μας φοβίζουν οι διώξεις και ο αυταρχισμός, μας φοβίζει να αφήσουμε το μέλλον μας στα χέρια τους! Γι’ αυτό δεν θα κάνουμε βήμα πίσω από όσα μας αξίζουν και μας στερούν!

Comments are closed.