ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΤΕΤΑΡΤΗ 24/1 11πμ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Ακουστήκαμε Δυνατά σε Κερατσίνι-Δραπετσώνα & Κορυδαλλό! Θα ακουστούμε και στον Πειραιά…

Τετάρτη 24 Γενάρη, 11.00 Δ. Θέατρο Πειραιά

 Τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και οι 3πλές Πανελλαδικές είναι αδικία και δεν θα περάσουν!

Τα πανάκριβα Ιδιωτικά ΑΕΙ δεν είναι επιλογή για εμάς και τις οικογένειές μας και απορρίπτονται! Λέμε όχι στην Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και τις ατελείωτες εξετάσεις για τους πολλούς, ενώ για τους λίγους θα υπάρχει ελάχιστη βάση πληρωμής ανάλογα «με το πορτοφόλι τους».

Το «Εθνικό Απολυτήριο», δηλαδή να δίνουμε πανελλαδικές εξετάσεις σε Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου σε ΟΛΑ τα μαθήματα θα κάνει το σχολείο ακόμα πιο αγχωτικό και εξοντωτικό! Αν τώρα με 4 μαθήματα δεν παίρνουμε ανάσα τι θα κάνουμε αν δίνουμε εξετάσεις σε όλα τα μαθήματα και στις τρεις τάξεις του Λυκείου? Δηλαδή πόσα λεφτά θα δίνουν οι γονείς μας σε φροντιστήρια απλά για να πάρουμε απολυτήριο? ΈΛΕΟΣ!

Όλες αυτές τις μέρες που αγωνιζόμαστε και είμαστε στο δρόμο έχουμε βρει απέναντί μας λυτούς και δεμένους, στην προσπάθεια να εμποδίσουν τον δίκαιο αγώνα μας!

Το Υπ. Παιδείας, αφού πρώτα έγινε Υπουργείο “Ιδιωτικής” Παιδείας, έχει μετατραπεί και σε Υπουργείο…Απειλών. Διευθυντές που επιστρατεύουν το Webex, μας απειλούν με κόψιμο εκδρομών, στοχοποιούν μαθητές, φέρνουν εισαγγελείς. Μέχρι και διάφορα φασιστοειδή, που αφού δεν κατάφεραν να βάλουν εμπόδια στις καταλήψεις μας και στους αγώνες μας, να κάνουν καταστροφές για να αμαυρωθεί ο αγώνας μας, φτάσανε σε σημείο να επιτεθούν σε συμμαθήτριά μας αγωνίστρια σε σχολείο του Πειραιά!

Αν νομίζουν ότι με αυτούς τους τρόπους θα μας τρομοκρατήσουν ας αλλάξουν πλευρό! Μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο!

Με τους αγώνες μας όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ακυρώσει σχέδια και νόμους!

 Θα το ξανακάνουμε!

Κάθε μαθητής και μαθήτρια που φτάνει στα χέρια του η ανακοίνωση της Συντονιστικής μας μπορεί να ενημερώσει δεκάδες ακόμα συμμαθητές του. Από στόμα σε στόμα μέχρι την Τετάρτη θα καταφέρουμε να το μάθουν όλοι οι μαθητές σε όλα τα σχολεία! Να μην υπάρχει μαθητής που να μην ξέρει. Κλέβουν το μέλλον μας και μας αφορά όλους! Όσο περισσότεροι είμαστε τόσο περισσότερη δύναμη έχουμε!

Γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και δεν κάνουμε πίσω!

Όλοι την Τετάρτη 24 Γενάρη, 11.00 π.μ. στο Δημ. Θέατρο Πειραιά

Comments are closed.