ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ!

Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7/9 ΣΤΙΣ 13:00 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

Με την φετινή ανακοίνωση των Βάσεων ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ αυτό που λέγαμε οι μαθητές από την πρώτη στιγμή: 40.000 μαθητές έμειναν εκτός των Πανεπιστημίων! Μήπως όλοι αυτοί οι μαθητές δεν προσπάθησαν; Μήπως δεν μας νοιάζει; Να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν να πουν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Προχωράμε στην τρίτη κατά σειρά σχολική χρονιά με πανδημία. Το ξέρετε και το ξέρουμε. Πάλι εκτεθειμένοι θα είμαστε στα σχολεία. Καμία φροντίδα.

Φροντίσατε όμως εν μέσω πανδημίας να περάσετε αυτό το αίσχος της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής. . Μέσα σε αυτές τις συνθήκες και αυτή τη σχολική χρονιά. Με αυτό το Νόμο έμειναν εκτός μηχανογραφικών χιλιάδες μαθητές που δεν ήταν του 3 και του 4 όπως λέγατε.

Θα έπρεπε να ντρέπεστε που όχι μόνο αφήσατε χιλιάδες μαθητές εκτός σχολών αλλά θέλετε να το ρίξετε και στους ίδιους, τις οικογένειες τους, που αφήσατε στο έλεος χιλιάδες μαθητές προσπαθώντας μόνοι τους να βρουν λύση.

Θα έπρεπε να ντρέπεστε που αντί να κατανοείτε τους μαθητές που έχουν χάσει την επαφή τους τόσο καιρό, έχουν μείνει πίσω και δυσκολεύονται, τους αναγκάζετε να γυρίσουν πίσω σε ένα αγνώριστο σχολείο- εξεταστικό κέντρο. Αντί να γίνει προγραμματισμός της ύλης, ενισχυτική διδασκαλία, θα δίνουμε ατελείωτες εξετάσεις με Τράπεζα Θεμάτων, Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και περιορισμένες επιλογές στο μηχανογραφικό.

Δεν μπορείτε πια να κρυφτείτε! Το μόνο που θέλετε είναι οι γονείς μας να χρυσοπληρώνουν φροντιστήρια και στα ιδιαίτερα. Αν δεν έχουν οι γονείς μας δεν υπάρχει καμία ελπίδα για μας να συνεχίσουμε τις σπουδές μας…

Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να βάζετε κι άλλα εμπόδια στα όνειρα μας.

Πάρτε το χαμπάρι, όλοι οι μαθητές είναι εναντίον σας. Δεν θα σας αφήσουμε ήσυχους!

Μαζεύουμε υπογραφές ως μαθητικά συμβούλια αλλά και ατομικά για να καταργηθεί εδώ και τώρα η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής!

Τις καταθέτουμε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7/9 ΣΤΙΣ 13:00!

Comments are closed.