ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ!

Θέλω όλους να ζουν και κανείς να μην πέφτει

Ίσως αν κανείς μας δεν πέσει

Να σηκωθούμε όλοι

Πάνω απ’ αυτή την κόλαση

Maya Abu AlHayyat (Παλαιστίνια ποιήτρια)

Οι εικόνες που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες ΜΑΣ ΣΟΚΑΡΟΥΝ! Νεκρά παιδιά και άνθρωποι ενός λαού που αγωνίζεται για το δίκιο! Για να έχει τη δική του ελεύθερη πατρίδα!

Νέοι που γεννιούνται και μεγαλώνουν υπό την ισραηλινή κατοχή τώρα διώχνονται από τα σπίτια τους και πέφτουν και νεκροί αφού δεκάδες μαχητικά αεροπλάνα βομβαρδίζουν τη Λωρίδα της Γάζας, με τις ισραηλινές επιδρομές να ξεπερνούν τις 150 και να έχουν κάνει πάνω από 500 βομβαρδισμούς μέσα στο τελευταίο 24ωρο.

Καταδικάζουμε τη στάση των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, της ΕΕ και της ελληνικής κυβέρνησης που στηρίζουν τη δολοφονική μηχανή του κράτους του Ισραήλ και ούτε ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ δεν καταδικάζουν το έγκλημα.

Βέβαια, μην ξεχνάμε πως η ελληνική κυβέρνηση κάνει μπίζνες με το κράτος- δολοφόνο του Ισραήλ! Ούτε πως υπάρχει στρατιωτική συνεργασία ανάμεσα στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας και του Ισραήλ, κάτι που πρέπει να σταματήσει ΑΜΕΣΑ!

Εμείς, όπως μπορούμε συμπαραστεκόμαστε στον παλαιστινιακό λαό και τη νεολαία που συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στην ισραηλινή κατοχή!

Παίρνουμε μέρος στη συγκέντρωση μαζί με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ και άλλους εργαζόμενους και φοιτητές την Κυριακή 16 Μάη στις 6 μ.μ. στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στην πορεία που θα ακολουθήσει στην Ισραηλινή και Αμερικάνικη πρεσβεία!

ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ (ψηφισματάκια, πανό, γκράφιτι) ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Comments are closed.