Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ! ΤΗ ΣΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!

Ένας χρόνος πανδημία η υγεία μας και καθημερινότητά μας να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ένα χρόνο τώρα εμείς οι μαθητές πιεζόμαστε από το ανοιγοκλείσιμο των σχολείων, δίνουμε μάχη για να παρακολουθήσουμε το μάθημα στο σχολείο με την τηλεκπαίδευση να σέρνεται και χωρίς κανένα εξοπλισμό, προσπαθούμε με δική μας ευθύνη να προστατεύσουμε τις οικογένειες μας.

Και απέναντι σε αυτά, το μόνο ουσιαστικό μέτρο που παίρνει η κυβέρνηση είναι η συνεχής ενίσχυση της καταστολής απέναντι στους μαθητές, τους φοιτητές, τους εργαζόμενους.

Την Τετάρτη βγήκαμε για ακόμη μία φορά στους δρόμους, φωνάζοντας στην κυβέρνηση ότι έναν χρόνο τώρα παίζει με τη ζωή και την υγεία μας. Σε δεκάδες γειτονιές της Αθήνας γίνονται πολύ μεγάλες κινητοποιήσεις και με τη συμμετοχή μαθητών!

Έναν χρόνο τώρα καταβάλει τεράστια προσπάθεια και βρίσκει διάφορους τρόπους για να καταστείλει τον αγώνα των μαθητών, φοιτητών, εργαζομένων.

Έχουμε πια πάρα πολλά παραδείγματα, όπως και τα αναίτια γεγονότα στην Νέα Σμύρνη αλλά και οι προσαγωγές, η βία ενάντια σε φοιτητές στο ΑΠΘ. Ένα μόνο πράγμα έχουμε να πούμε!

Δεν θα μας κλείσουν το στόμα με την αστυνομία και την τρομοκρατία!

Δεν μας σταματά τίποτα! Συνεχίζουμε να δίνουμε την μάχη για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων, για να παρθούν όλα τα μέτρα για την υγεία μας, για καμία αλλαγή που με δόλιο τρόπο πέρασαν εν μέσω πανδημίας!

Όλοι οι μαθητές να καταδικάσουμε τα σκηνικά βίας και καταστολής! Δεν μασάμε από την προσπάθεια “διάφορων”, να σαμποτάρουν τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις. Το μόνο που κάνουν είναι να δίνουν άλλοθι στην κυβέρνηση. Όμως οι ευθύνες της είναι τεράστιες και δεν κρύβονται!

Δίνουμε ραντεβού και ενώνουμε τις φωνές μας!

Την Τετάρτη 17/3 στις 18.00 στα Προπύλαια με σωματεία, φοιτητικούς συλλόγους, άλλους φορείς.

Φωνάζουμε “ΩΣ ΕΔΩ!” ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΟΡΦΩΝΟΥΝ- ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ!

Καλούμε τις Συντονιστικές Επιτροπές Δήμων, όλα τα 15μελή και 5μελή να πάρουν αγωνιστικές αποφάσεις συμμετοχής.

Είμαστε αποφασισμένοι! Έχουμε δίκιο!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

 

Comments are closed.