ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ! ΗΜΑΣΤΑΝ! ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΜΕ ΜΑΤ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ!

Σήμερα χιλιάδες μαθητές συγκεντρωθήκαμε έξω από το Υπουργείο Παιδείας. Αρνηθήκατε να μας συναντήσετε, να ακούσετε τα δίκαια αιτήματα μας. Δεν μας έκλεισαν απλά τις πόρτες, επιτέθηκαν με βία κυριολεκτικά σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων. Μας κυνήγησαν μέχρι και έξω από το MALL.

Η κυβέρνηση είναι ξεκάθαρο πως, ότι και να λέει για διάλογο με τους μαθητές, δεν ‘έχει κανέναν απολύτως σκοπό να το κάνει!

Εκ μέρους της Συντονιστικής είχαμε στείλει email από χτες ζητώντας συνάντηση με την κα. Ν. Κεραμέως. Σήμερα το πρωί έξω από τις πόρτες του Υπουργείου και ενώ ζητούσαμε να μπούμε μέσα μια αντιπροσωπεία, η κυβέρνηση μας επιτέθηκε πετώντας μας δακρυγόνα και χημικά, Διμοιρία ΜΑΤ ήταν παρατεταγμένη έξω από το Υπουργείο. Αξιοποίησαν, ακόμα μια φορά το γνωστό παιχνίδι ανάμεσα στα ΜΑΤ και σε μεμονωμένες και περιθωριακές ομάδες -πολλοί δεν είναι ούτε καν μαθητές- για να διαλύσουν την συγκέντρωσή μας.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Δεν μας σταματά τίποτα τώρα! Είμαστε χιλιάδες και έχουμε δίκιο! Το “παράλογο” και “παράνομο” που ζητάμε είναι τα σχολεία μας να λειτουργούν με ασφάλεια. Και το μόνο που δεχόμαστε από την κυβέρνηση είναι εκβιασμοί για τηλεαπουσίες, εισαγγελείς έξω από τα σχολεία, και τώρα και ΜΑΤ!

Αν η κυβέρνηση στα δίκαια αιτήματά μας επιλέγει να απαντήσει με βία και τρομοκρατία, εμείς επιλέγουμε να απαντήσουμε με ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΓΩΝΑ!

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

                                          ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Δίνουμε την πρώτη μας απάντηση σήμερα το απόγευμα στις 18:00 έξω από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (σταθμός μετρό Κατεχάκη) μαζί με τους γονείς, τους καθηγητές, μαζί με όλο το λαό για να διαμαρτυρηθούμε για την απρόκλητη επίθεση που δεχτήκαμε. Συνεχίζουμε με έκτακτες Συνελεύσεις των Συντονιστικών Επιτροπών σε γειτονιές και από ΔΕΥΤΕΡΑ σε κάθε σχολείο κάνουμε Γενικές Συνελεύσεις, καταδικάζουμε τα σημερινά γεγονότα και ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ τη συνέχεια του αγώνα μας!

Την ερχόμενη Πέμπτη 15/9 ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!  ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ 10:00!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!

One Response to “ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ! ΗΜΑΣΤΑΝ! ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΜΕ ΜΑΤ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ!”

  1. […] Μπορείτε να δείτε τη χθεσινή ανακοίνωσή τους (μετά το χτύπημα με ΜΑΤ και χημικά της μαζικής διαδήλωσής τους) σε αυτό το σύνδεσμο: http://www.mathites.gr/?p=2579 […]