Κάλεσμα έμπρακτης αλληλεγγύης και συμπαράστασης της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας σε όσους επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Αττική

Η Συντονιστική Επιτροπή μαθητών Αθήνας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις πυρκαγιές στην Αττική, την αμέριστη συμπαράστασή της στις οικογένειες των αγνοουμένων, των τραυματιών, καθώς και στους κατοίκους των περιοχών που χτυπήθηκαν από τις φωτιές.

Καλούμε τους συμμαθητές μας να εκφράσουμε έμπρακτα την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στους συμμαθητές μας και τις οικογένειές τους που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές των τελευταίων ωρών συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα.

Συγκεκριμένα έχει ξεκινήσει η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, δηλαδή εμφιαλωμένο νερό, τρόφιμα (κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, γάλα κ.λπ.) φάρμακα (γάζες, μπεταντίν, παυσίπονα κ.λπ.) και παιδικά είδη (τροφές, πάνες, μωρομάντηλα) από το Εργατικό Κέντρο Πειραιά στα γραφεία του (Δ. Ομ. Σκυλίτση 19) και από το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου στην έδρα του (Δανουκαρά 7).

Comments are closed.