Και οι μαθητές της Λαμίας στην πανελλαδική συνάντηση των μαθητών στις 28 Γενάρη στην Αθήνα! Ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί!

Ανακοίνωση του Συντονιστικού Μαθητών Λαμίας:

Ως Συντονιστικό Μαθητών Λαμίας στηρίζουμε την Πανελλαδική Συνάντηση Συντονιστικών Μαθητών στην οποία καλεί η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας στις 28 Γενάρη στην Αθήνα και στην οποία πήραμε απόφαση να συμμετέχουμε. Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα στους συμμαθητές μας ότι ο συντονισμός των μαθητών και των σχολείων ώστε να οργανωθούμε καλύτερα και να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για ένα σχολείο που «θα μορφώνει και δε θα εξοντώνει» πρέπει να είναι συνεχής και να εκφράζεται σε πολλές διαφορετικές δράσεις. Γι’ αυτό πιστεύουμε πως ο καλύτερος τρόπος για να πετύχουμε το στόχο μας είναι ο πανελλαδικός συντονισμός και η συνεργασία όλων των μαθητών από όλη την Ελλάδα.  Θέλουμε να ανταλλάξουμε ιδέες, γνώμες και πείρα από όλη τη δράση μας το προηγούμενο διάστημα αλλά και για το πώς θα συνεχίσουμε.

Στις 30 Οκτώβρη δώσαμε στην κυβέρνηση και όσους τη στηρίζουν να καταλάβουν ότι δε θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια όσα νομοσχέδια που θα κάνουν ακόμη χειρότερο το σχολείο και τις ζωές μας κι αν φέρουν.

Όλοι μαζί θα δώσουμε όλες τις μάχες και το επόμενο διάστημα! Ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί!

Καλούμε όλα τα 5μελή και τα 15μελή, τα σχολεία όλου του Νομού να συζητήσουν και να πάρουν απόφαση για συμμετοχή στην πανελλαδική μας συνάντηση.

Συντονιστικό Μαθητών Λαμίας

Comments are closed.