ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ!

Τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τις δολοφονικές επιθέσεις των χρυσαυγιτών σε εργάτες αγωνιστές στο Πέραμα. Τέσσερα χρόνια μετά και οι φασίστες δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής, ακόμα και ο Ρουπακιάς, κυκλοφορούν ελεύθεροι. Η «δικαιοσύνη» που είναι πολύ γρήγορη όταν βγάζει τις κινητοποιήσεις μας παράνομες, όταν σέρνει συμμαθητές μας σε δικαστήρια και τους καταδικάζει για την αγωνιστική τους δράση, φαίνεται πως είναι πολύ αργή για να δικάσει τους φασίστες δολοφόνους.

Εμείς, οι μαθητές από τα σχολεία της Αθήνας και του Πειραιά, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

Απομονώνουμε τους ναζί-δολοφόνους της Χρυσής Αυγής! Έξω οι φασίστες από τα σχολεία και τις γειτονιές μας!

Παλεύουμε ενάντια στο φασισμό, το ρατσισμό, την ξενοφοβία και το σύστημα που τα γέννα. Παλεύουμε ενάντια στο εθνικιστικό δηλητήριο των ναζί της Χρυσής Αυγής. Αυτή είναι η ιδεολογία που όπλισε το χέρι των δολοφόνων. Αυτή είναι που λέει πως φταίνε οι μετανάστες και οι πρόσφυγες για τη ζωή που ζούμε, για να αθωώσει τα αφεντικά που κλέβουν τον ιδρώτα των γονιών μας.

Ξέρουμε πως δεν μας χωρίζει το χρώμα, η θρησκεία και άλλα τέτοια. Μας ενώνουν οι ίδιες αγωνίες, τα ίδια προβλήματα που ζούμε εμείς και οι οικογένειές μας, οι ίδιοι κόποι για μια καλύτερη ζωή, τα ίδια όνειρα για το μέλλον μας…

Συμμετέχουμε στην πορεία που οργανώνουν εργατικά σωματεία, τη Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη, στις 18:00, στην Αμφιάλη από την πλατεία Ζαρντέν (Τριγωνάκι).

Comments are closed.