Ψήφισμα της Συντονιστικής Επιτροπής μαθητών Αθήνας: Την Τετάρτη 17/2 στις 13:00 όλοι στην κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας, μαζί με τους καθηγητές και τους γονείς μας!

Πριν λίγες μέρες ο Υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί για τη φετινή χρονιά η Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη στα Λύκεια και τα ΕΠΑΛ, ενώ για την Ενισχυτική Διδασκαλία στα γυμνάσια που υποτίθεται πως θα γίνει, βρισκόμαστε ήδη στα μέσα Φλεβάρη και η Κυβέρνηση ακόμα δεν έχει ανακοινώσει ούτε την ημερομηνία που θα αρχίσει να πραγματοποιήται.

Όλα αυτά τη στιγμή που και η φετινή σχολική χρονιά σημαδεύτηκε από τεράστιες ελλείψεις και προβλήματα στα σχολεία, από χιλιάδες κενά σε καθηγητές που ακόμα και σήμερα σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν καλυφθεί.

Την ίδια ώρα χιλιάδες μαθητές έχουμε ανάγκη στήριξης και βοήθειας, εξαιτίας της όλο και μεγαλύτερης δυσκολίας των γονιών μας να τα βγάλουν πέρα με τα έξοδα των φροντιστηρίων και όχι μόνο.

ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ !!

ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

Κανένας μαθητής, γονιός  ή καθηγητής να μη συμβιβαστεί με αυτή την κατάσταση!

Απαιτούμε εδώ και τώρα:

  • Να ξεκινήσει άμεσα η Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη και η Ενισχυτική Διδασκαλία στα σχολεία της χώρας, Γυμνάσια, Ενιαία Λύκεια και ΕΠΑΛ, με πλήρη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.
  • Μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών που να καλύπτουν όλες τις ανάγκες από την αρχή της σχολικής χρονιάς

Καλούμε:

Την Τετάρτη 17/2 στις 13:00 σε κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας, μαζί με τους καθηγητές και τους γονείς μας.

Comments are closed.