ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ… ΗΘΕΛΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ

Βούλιαξε το κέντρο της Αθήνας και δεκάδες άλλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Οι μαζικές και μαχητικές πορείες μας ήταν η απάντηση στην Υπουργό και την κυβέρνηση λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις τους.
Τα δίκαια αιτήματά μας ακούστηκαν δυνατά και παντού. Όλοι αναγνωρίζουν τον δίκαιο αγώνα μας. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΝΙΚΗΤΕΣ!

ΚΟΥΛΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ
ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!
Έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με την αστυνομία, εισαγγελείς, διευθυντές Βθμιας και σχολείων, δεχόμαστε εκβιασμό από την Υπουργό για απουσίες, κόψιμο εκδρομών, χαρακτηρισμό στη διαγωγή μας. Απλά γιατί διεκδικούμε όσα έπρεπε να έχει κάνει το Υπουργείο ήδη.. όχι να λέμε εμείς να κάνει! Σήμερα, θέλησαν μέχρι και να «θάψουν» τη μαθητική πορεία μας, προβάλοντας μεμονωμένες ενέργειες που προσπαθούσαν να τη διαλύσουν, που καμία σχέση δεν έχουν με εμάς και τους αγώνες μας .
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ!
Το σχέδιο τους το μπλοκάραμε φωνάζοντας δυνατά και μαχητικά τα συνθήματα μας.
Σε όλους αυτούς που προσπαθούν να μας φιμώσουν, που απειλούν λέμε: Οι μαθητές δεν μασάμε. Αυτά δεν πιάνουν σε εμάς!
Έχουμε δίκιο! Όσο η κυβέρνηση δεν απαντάει θα μας βρίσκουν συνέχεια απέναντι τους!

  • Συνεχίζουμε με μεγαλύτερο πείσμα τον αγώνα μας:
    Οργανώνουμε από άυριο Γενικές Συνελεύσεις και μαθητικές εκλογές στα σχολεία μας, για αγωνιστικά μαθητικά συμβούλια.
  • Καλούμε όλα τα σχολεία, , μαθητές από κάθε σχολείο που δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη, εκλεγμένους περσινών ή φετινών 15μελων-5μελών, εκπροσώπους των δεκάδων τοπικών συντονιστικών να συμμετέχουν στην ανοιχτή συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής στο προαύλιο της Γκράβας στα Πατήσια το Σάββατο στις 16:00. ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ!
  • Δίνουμε μαζικό και μαχητικό παρώνν την Τετάρτη 7/10 10:00 π.μ στο Μετρό Αμπελοκήπων. Διαδηλώνουμε και απαιτούμε την καταδίκη των δολοφόνων ναζιστών της Χ.Α.

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ
ΟΣΟ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Comments are closed.