Οι μαθητές της Θεσσαλονίκης θα δώσουν δυναμικό «παρών» στην πανελλαδική συνάντηση των μαθητών στις 16 Δεκέμβρη στην Αθήνα!

Ως Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Θεσσαλονίκης ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις 16 Δεκέμβρη στην Πανελλαδική Συνάντηση των μαθητών. Μας γεμίζει μεγάλη αισιοδοξία ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα ξανασυναντηθούμε μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα να ανταλλάξουμε την πείρα από τους αγώνες που δώσαμε, τις σκέψεις μας για το πώς σκεφτόμαστε να συνεχίσουμε.
Χαιρετίζουμε επίσης και στηρίζουμε όλα τα σχολεία της πόλης, όπως το Καλλιτεχνικό, το 2ο Γυμνάσιο Μαλακοπής, το ΕΠΑΛ Κουφαλίων, το ΕΠΑΛ Δημόκριτου, το ΓΕΛ Διαβατών κ.ά., που βρίσκονται όλο αυτόν τον καιρό σε κινητοποιήσεις ενάντια στο νομοσχέδιο που κάνει χειρότερο το σχολείο μας και ενάντια σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ιδιαίτερα στέγασης και ελλείψεων καθηγητών. Ο αγώνας μας μπορεί να έχει αποτελέσματα, όπως απέδειξαν και οι αγώνες των μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων που ανάγκασαν την κυβέρνηση να αποσύρει το άρθρο 40! Μπορούμε όμως αυτοί οι αγώνες να γίνουν ακόμα πιο μαζικοί, οργανωμένοι και συντονισμένοι! Καλούμε λοιπόν όλα τα 5μελή και τα 15μελή, όλα τα σχολεία της Θεσσαλονίκης να συζητήσουν και να πάρουν απόφαση για συμμετοχή στην πανελλαδική συνάντηση των μαθητών!

Comments are closed.