Ανακοίνωση Συντονιστικής Επιτροπής μαθητών Αθήνας: Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά τον αγώνα ενάντια στον πόλεμο και τη συμμετοχή της Ελλάδας στο έγκλημα!

Σήμερα μαθητές και φοιτητές σε όλη την Ελλάδα υψώσαμε τη φωνή μας ενάντια στον πόλεμο! Βροντοφωνάξαμε «ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ»! Αποδείξαμε ότι οι μαθητές δε μένουμε με σταυρωμένα χέρια απέναντι στο νέο έγκλημα που διεξάγεται στη γειτονιά μας! Δεν ανεχόμαστε να δούμε κι άλλα αδέρφια μας να πεθάνουν, να μεγαλώσουν στα χαλάσματα του πολέμου, να γεννηθούν και να ακούσουν τον ήχο του πολέμου και του θανάτου. Γι’ αυτό και στην Αθήνα στείλαμε μαχητικό μήνυμα με πορεία προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία, πετώντας αυγά έξω από τις σιδερόφρακτες πρεσβείες των ΗΠΑ-Αγγλίας-Γαλλίας και στα γραφεία της ΕΕ.

Απέναντί μας η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έστειλε τα ΜΑΤ με ξύλο και χημικά! Έτσι αντιμετωπίζει τους μαθητές, τους φοιτητές και τους εργαζομένους που διαδηλώνουν ενάντια στον πόλεμο! Η κυβέρνηση από τη μία μπλέκει για τα καλά τη χώρα μας ακόμα πιο βαθιά στη φρίκη του πολέμου για τα συμφέροντα των λίγων και από την άλλη αντιμετωπίζει με ξύλο και χημικά όσους αντιστέκονται στα σχέδιά της. Αποτέλεσμα αυτής της βάρβαρης επίθεσης ήταν οι προσαγωγές δυο φοιτητών και ο τραυματισμός άλλων τεσσάρων.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

Απαιτούμε εδώ και τώρα:

  • Να αφεθούν ελεύθεροι οι φοιτητές.
  • Να σταματήσει τώρα ο πόλεμος στη Συρία.
  • Έξω η Ελλάδα από το έγκλημα.
  • Να κλείσουν τώρα οι ΝΑΤΟϊκές βάσεις στην Ελλάδα.

Είμαστε πολλοί, θα γίνουμε περισσότεροι!

Δε σταματάμε! Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατοί και αποφασισμένοι!

Καλούμε όλους τους συμμαθητές μας, τα 5μελή και 15μελή να καταδικάσουν την επίθεση.

Όλοι αύριο στις 7 μ.μ. στο Σύνταγμα στη μεγάλη συγκέντρωση εργαζομένων – φοιτητών – μαθητών ενάντια στον πόλεμο!

 

Comments are closed.