Με μεγάλη συμμετοχή, με παλμό και δυναμισμό η Πανελλαδική συνάντηση των μαθητών!!!

Την Κυριακή, στην πανελλαδική συνάντηση των Συντονιστικών Επιτροπών των μαθητών, των 15μελών και 5μελών, των σχολείων από όλη την Ελλάδα δώσαμε το στίγμα μας!!! Ακουστήκαμε δυνατά!!! Αποδείξαμε γι’ άλλη μια φορά ότι η νέα γενιά έχει ιδανικά, ούτε ξεπουλιέται, ούτε προσκυνά!!! Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά:
● Είμαστε σε ετοιμότητα. Μόλις κατατεθεί το νομοσχέδιο οργανώνουμε τη συζήτηση σε κάθε σχολείο και τάξη και ετοιμάζουμε την αγωνιστική μας απάντηση.
● Παράλληλα, οργανώνουμε μαθητικές κινητοποιήσεις για όλα τα προβλήματα που έχουμε ΤΩΡΑ στα σχολεία μας, για τις ελλείψεις, την θέρμανση, τη μετακίνηση, τις κατεστραμμένες υποδομές για όλα όσα μας βάζουν εμπόδιο στο δικαίωμά μας στη μόρφωση.
● Οργανώνουμε δράσεις αλληλεγγύης για τον Παλαιστινιακό λαό και την 16χρονη Αχεντ Ταμίμι που τη συνέλαβε ο Ισραηλινός στρατός γιατί αγωνίστηκε για τη λεφτεριά του λαού της.
● Στις 21 Μαρτίου που είναι η Παγκόσμια μέρα κατά του ραστισμού σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας να οργανώσουμε δράσεις κατά του ρατσισμού και του φασισμού. Δράσεις αλληλεγγύης με τους πρόσφυγες και μετανάστες συμμαθητές μας κόντρα στους φασίστες και τις σάπιες ιδέες τους.
● Από σήμερα κιόλας το μήνυμα του αγώνα θα φτάσει παντού, σε κάθε σχολείο, σε όλη την Ελλάδα. Όλοι εμείς που βρεθήκαμε στην πανελλαδική συνάντηση των μαθητών να μπούμε αποφασιστικά μπροστά στο ζωντάνεμα του σχολείου, των 5μελών και 15μελών, των Γενικών μας Συνελεύσεων, ώστε να έχουμε λόγο και δράση για όλα όσα μας απασχολούν.
● Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά γιατί ξέρουμε πως μόνο με τον αγώνα μας μπορούμε να μπλοκάρουμε τα χειρότερα που μας ετοιμάζουν. Μόνο με τον αγώνα μας μπορούμε να εξασφαλίζουμε ένα σχολείο που θα μας μορφώνει πραγματικά χωρίς να μας εξοντώνει!!!

Comments are closed.