Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασισμένοι τον δίκαιο αγώνα μας!

Καταγγέλλουμε την προσπάθεια τρομοκράτησης που στήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 20 Οκτώβρη όταν εισαγγελέας και αστυνομία συνέλαβαν μέσα από τα σχολεία τους, συμμαθητές μας από τη Λαμία που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Συγκεκριμένα τα μεσάνυχτα 20 προς 21 Οκτώβρη αστυνομικές δυνάμεις μαζί με τον εισαγγελέα, έκαναν κυριολεκτικά έφοδο στο 5ο – 6ο Λύκειο Λαμίας, στο 2ο ΕΠΑΛ Λαμίας και στο Εσπερινό Γυμνάσιο και Λύκειο της πόλης που βρίσκονταν σε κατάληψη, με σκοπό να σπάσουν τον δίκαιο αγώνα των μαθητών. Έβαλαν στην κλούβα τους συμμαθητές μας και τους πήγαν στο  αστυνομικό τμήμα λες και ήταν εγκληματίες. Είχαν το θράσος να περάσουν χειροπέδες σε γονιό που βρέθηκε εκεί για να υπερασπιστεί τον αγώνα των μαθητών.

Φαίνεται πως η κυβέρνηση αποφάσισε αντί για καθηγητές να στείλει στα σχολεία μας εισαγγελείς και αστυνομία. Από την αρχή της χρονιάς ο υπουργός και η κυβέρνηση μάς έχουν φλομώσει στα παραμύθια για το πόσο καλό είναι το σχολείο μας και μόλις βλέπουν πως δε μασάμε στα ψέματά τους αλλά οργανώνουμε τον αγώνα μας και παλεύουμε, απαντάνε με αυταρχισμό και καταστολή.

Μας θέλουν γονατιστούς, να μην αντιδράμε στην πολιτική που μας κλέβει το δικαίωμα στη μόρφωση και τη ζωή. Δε θα τους κάνουμε τη χάρη!

Το «έγκλημα» των συμμαθητών μας είναι ότι δεν έκατσαν στ’ αυγά τους, ότι αγωνίζονται για ένα σχολείο που θα μας μορφώνει όλους και δε θα μας εξοντώνει.

Είμαστε στο πλευρό των συμμαθητών μας από τη Λαμία που διώκονται επειδή δεν έσκυψαν το κεφάλι.

 Δεν  τρομοκρατούμαστε!

Δε μας φοβίζουν οι διώξεις και ο αυταρχισμός, μας φοβίζει να μείνουμε με τα  χέρια σταυρωμένα απέναντι σε όλα αυτά που ζούμε. Γι’ αυτό δεν κάνουμε βήμα πίσω από όσα μας αξίζουν και μας στερούν.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ!

Απαιτούμε να σταματήσουν τώρα οι διώξεις των συμμαθητών μας και του γονιού που υπερασπίστηκε τον αγώνα μας.

 Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασισμένοι!

Συντονίζουμε τη δράση μας παντού!

7 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ 12:00 ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Comments are closed.