Όλοι τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στη μεγάλη μαθητική πορεία στις 12:00 στα Προπύλαια!

Μαζευτήκαμε την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου μαθητές από δεκάδες σχολεία της Αθήνας, για να συζητήσουμε για τη συνέχιση και το δυνάμωμα των αγωνιστικών μας δραστηριοτήτων που έχουν ξεκινήσει σε πολλά σχολεία, με σκοπό την οργάνωση μεγάλης μαθητικής πορείας στις 2 Νοέμβρη, στις 12:00, στα Προπύλαια!

Μέσα από τη συζήτηση που κάναμε αναδειχτήκαν οι ελλείψεις που υπάρχουν σε καθηγητές, βιβλία, υποδομές, υλικά και αναλώσιμα, καθώς και ότι εμείς και οι γονείς μας καλούμαστε να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να καλύψουμε τις ελλείψεις αυτές. Τονίστηκε απ’ όλους ότι ο μόνος δρόμος είναι  ο συντονισμένος αγώνας των μαθητών για να καλυφτούν οι ανάγκες μας, για ένα σχολείο που θα μορφώνει και δε θα εξοντώνει, για μια παιδεία που δεν θα είναι εμπόρευμα!

Σε όλα τα 5μελή και τα 15μελή να ανοίξει η συζήτηση και να πάρουμε αποφάσεις για ακόμα περισσότερες αγωνιστικές πρωτοβουλίες και δραστηριότητες μέσα στα σχολεία, για μαθητικές καταλήψεις στις 2 Νοέμβρη σ’ όλα τα σχολεία και συμμετοχή στη μεγάλη μαθητική πορεία στις 12:00 στα Προπύλαια!

Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών από 5μελή και 15μελή της Αθήνας

Comments are closed.